SALZBURGER LAND - HOTEL PENSION CAROSSA 3*

Descriere

Descriere

Regiunea de schi Postalm (la cca 18 km departare) 1200 m – 1900 m, 1 telescaun cu patru locuri, 7 teleski.

Al doilea mare platou ca marime din Europa intre Abtenau si Strobl in regiunea Wolfgangsee. De asemenea, partia de schi fond Postalm, in egala masura pentru incepatori si avansati – trasee de la 4,5 km la 15 km, este un paradis pentru amatorii acestui sport sau pentru cei care doresc sa devina.

Localizare

Hotel-Pension Carossa este asezata intre St. Gilgen si Strobl in regiunea lacurilor alpine Salzkammergut, langa lacul montan Wolfgangsee, in localitatea Abersee la circa 543 m altitudine, intr-un parc intins pe o suprafata de 10.000 m².

Centrul cu restaurante si posibilitati shoping se afla la cca. 300 m departare. Abersee se afla la cira 39 km de Salzburg, circa 15 km departare de Bad Ischl.

La circa 500 m se afla statia pentru skibus catre partiile Dachstein-West si partiile Gaissa-Hintersee.

Dotari camere

Camerele sunt confortabil mobilate si dotate cu: cu dus/wc, TV Satelit, balcon, au circa 20-25 m², respectiv 30-35 m², acestea din urma oferind posibilitatea adaugarii 1-2 paturi suplimentare.

Facilitati hotel

Hotel-Pension Carossa dispune de urmatoarele facilitat: receptie, restaurant, bar, lift, depozit pentru echipamanet ski, acces WiFi, masa de tenis, parcare.

Tip masa

Demipensiune

Galerie foto

Contact

Pentru detalii sau oferta personalizata vă rugăm să ne sunaţi la numărul 0747.339.774 sau să completaţi formularul de mai jos.

Oferta:
Numele:
Localitatea:
E-mail:
Telefon:
Detalii: