SALZBURGER LAND - HOTEL GASTHOF BRANDWIRT (GOSAU) 3*

Descriere

Descriere

Gosau este o statiune montana situata la 780m altitudine, avand piscina locala cu sauna si solar, partii de sanius, un peisaj pitoresc dominat de impozanta panorama a masivului Gosaukamm. Oraselul istoric Hallstatt se afla la 15km, statiunea imperiala Bad Ischla la 25km, iar orasul Salzburg este la 75km departare.

Localizare

Gasthof Brandwirt este o pensiune cu o indelungata traditie ospitaliera, amplasata in centrul statiunii, cu o frumoasa perspectiva panoramica.

Piscina locala precum si statia pentru skibus sunt la circa 100m departare, iar partiile de ski fond se afla in imediata apropiere a pensiunii.

Dotari camere

Camerele au o suprafata de 20-35mp si au in dotare dus, WC, telefon, TV satelit, partial balcon, iar apartamentele au 1 dormitor, 1 camera de zi/dormitor, bucatarie, hol, baie/dus, WC separat, 1 dormitor, TV satelit.

Facilitati hotel

Gasthof Brandwirt dispune de urmatoarele facilitati: receptie, restaurant, bar, terasa, seif, spatiu de depozitare a schiurilor si snowboardurilor, camera de joaca pentru copii, acces wi-fi si parcare proprie.

Tip masa

Demipensiune

Alte informatii

Website: http://www.brandwirt.at/

Galerie foto

Contact

Pentru detalii sau oferta personalizata vă rugăm să ne sunaţi la numărul 0747.339.774 sau să completaţi formularul de mai jos.

Oferta:
Numele:
Localitatea:
E-mail:
Telefon:
Detalii: