DELTA DUNARII

Descriere

Delta Dunarii, a doua delta ca marime din Europa (dupa cea a fluviului Volga), reprezinta o atractie deosebita de o mare valoare stiintifica si cu un potential turistic ridicat, in special dupa includerea sa in anul 1990, impreuna cu alte zone naturale adiacente, in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Specific pentru Delta Dunarii este turismul de nisa (ex: bird watching, foto-safari). In Delta Dunarii sunt specii rare care lipsesc din alte zone ale continentului: 30 tipuri de ecosisteme si 5.429 specii – dintre care 1.839 specii de flora si 3.590 specii de fauna, avand in vedere ca in Delta Dunarii traiesc 331 specii de pasari de apa care includ cea mai mare parte a populatiei Europene de pelican comun (Pelecanus onocrotalus) si pelican cret (Pelecanus crispus), 60% din populatia mondiala de cormoran mic (Phalacrocorax pygmaeus) precum si 50% din populatia mondiala de gasca cu gat rosu (Branta ruficollis) (pe perioada iernii).

Galerie foto

Contact

Pentru detalii sau oferta personalizata vă rugăm să ne sunaţi la numărul 0747.339.774 sau să completaţi formularul de mai jos.

Oferta:
Numele:
Localitatea:
E-mail:
Telefon:
Detalii: