HOTEL CAUTIS 4* - AZUGA

Descriere

Localizare
 Unul din cele mai elegante hoteluri din Azuga, Hotel Cautis este situat in inima acestei splendori montane, in vecinatatea principalelor puncte de atractie.

Dotari camere
 Hotel Cautis ofera oaspetilor camere duble, apartamente, apartament VIP. Camerele sunt intime, foarte spatioase, mobilate modern si dotate la un standard ridicat cu: minibar, telefon cu acces international, TV cablu, conexiune Internet wireless, seif, termostat pentru controlul direct asupra temperaturii din camera, bai cu cada, balcon.

Facilitati hotel
 Hotel Cautis dispune de urmatoarele facilitati: teren de sport modern amenajat cu instalatie de noctura si tribune, piscina acoperita din incinta hotelului care va va ajuta sa va mentineti organismul sanatos. Copii au un spatiu amenajat de joaca cu o gama variata de accesorii propice stimularii creativitatii.

 Facilitati copii: pana la 6 ani, copii au cazare gratuita in camera cu parintii, iar peste 6 ani - 12 ani cazati in aceeasi camera cu parintii fara pat suplimentar, achita doar micul dejun in valoare de 8.8 Euro/zi.
In cazul in care se solicita pat suplimentar in camera dubla sau apartament cu mic dejun achita 24 Euro/zi.

Tarifele includ: mic dejun, TVA si taxele locale, acces la centrul SPA ( piscina, sauna, jacuzzi) intre orele 09.00 - 21.00, parcare, internet.

Galerie foto

Contact

Pentru detalii sau oferta personalizata vă rugăm să ne sunaţi la numărul 0747.339.774 sau să completaţi formularul de mai jos.

Oferta:
Numele:
Localitatea:
E-mail:
Telefon:
Detalii: