BARURI si DISCOTECI

Descriere

Cand spui Bodum, pe langa cultura si arta, iti vine in minte cuvantul distractie. Acesta poate fi considerat un oras al noptilor albe, magia distractiei nocturne prelungindu-se cel mai adesea pana in zori. In ceea ce priveste distractia, turcii ii acorda locul doi, dupa Istanbul. Odata cu lasarea intunericului, muzica live se aude in tot orasul. Cluburile de noapte, cafenelele , restaurantele sunt deschise toata noaptea.

Cumhuriyet, cunoscuta ca si "Barstreet "este o strada de aproape 2 km, paralela cu linia tarmului, unde se gasesc o multime de discoteci, cluburi, baruri, restaurante si cafenele, toate cele situate pe partea dreapta oferind o zona de relaxare pe plaja, cu vedere spre castel. In afara de cluburile de noapte obisnuite, turcii au meyhane, locuri in care se poate manca, bea si petrece pe muzica traditionala.
 In Bodrum se gasesc probabil, mai multe baruri decat in toate celelalte locuri din Turcia.

Cele mai aglomerate discoteci sunt:

 Halikarnas -  una dintre cele mai mari discoteci din lume in aer liber, a doua ca marime din Europa, amplasata intr-un amfiteatru, undeva la capatul plajei
 
Bodrum Marina Club
- construit pe o barca mare, pe un catamaran cu fund de sticla unde este ringul de dans, putandu-se vedea pestii inotand. Noaptea, cat dureaza petrecerea, barca este ancorata in port.

Cluburi si baruri cunoscute in Bodrum sunt:

Club X - unde este un amestec de muzica r&b, dance, funk si turkish pop;
Kuba - un lounge restaurant cu un meniu de lux;
Fink - club in aer liber;
Korfez Bar si Adamik sunt cele mai vechi si mai aglomerate baruri cu muzica rock din oras;
Kule Rock City - bar cu muzica rock, unde nu se poate intra fara o partenera;
Veli Bar - este probabil cel mai vechi meyhane din oras;
YettigarI;
Hadigari Bar & Restaurant;
M&M Dancing;
Fora Bar;

Fasil Cafe Rasit - bar cu muzica traditionala turceasca si belly dance;
The White House Bar si Mavi Bar.

Cum fumatul este un obicei care se potriveste perfect cu savurarea unei cafele tari, in Bodrum sunt foarte multe locatii unde se poate fuma la narghilea  traditionala "pipa cu apa \' .  O alternativa adesea preferata este cumpararea pipelor Meerschaum, in Gumusluk turistii avand ocazia chiar sa priveasca mesteri locali in timp ce lucreaza la asemenea instrumente ale placerii.

Pentru cei care cauta petreceri in timpul zilei, Aquatica este un club pe o plaja plutitoare (deschis zilnic intre 11:00 si 20:00, de la jumatatea lunii iunie pana la jumatatea lunii septembrie), situat intr-un golf retras, intre Bodrum si Gumbet, accesibil numai cu barcile.

Galerie foto

Contact

Pentru detalii sau oferta personalizata vă rugăm să ne sunaţi la numărul 0747.339.774 sau să completaţi formularul de mai jos.

Oferta:
Numele:
Localitatea:
E-mail:
Telefon:
Detalii: