HOTEL WELS 4* - BALTENII DE SUS

Descriere

Descriere
 Hotel WELS, integrat perfect in natura, inconjurat de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra apei Dunarii, este locul ideal pentru o vacanta reusita. Conditiile de cazare moderne si confortul pe care il ofera fac ca relaxarea sa fie deplina. Amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu iesire generoasa la Dunare, pajiste si miniplaja pana la buza apei, va ofera servicii de calitate si confort prin camere de cazare spatioase, sala de conferinta ( 35 locuri ) / agrement cu masa de biliard, tenis de masa, spalatorie / calcatorie proprie, restaurant cu bar, semineu si terasa in aer liber cu vedere la Dunare. Puteti accesa hotelul direct cu automobilul de pe soseaua Tulcea - Mahmudia, cat si de pe apa.

Localizare
 Hotel WELS este amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, in localitatea Baltenii de Sus din Delta Dunarii.

Dotari camere
 Hotel WELS ofera 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 doubling ( 2 camere duble twin cu hol comun, cu bai separate ). Camerele dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces la internet. 15 camere au miniterasa / balcon.

Facilitati hotel
 Hotel WELS dispune de urmatoarele facilitati: room-service, acces la internet, biliard, tenis de masa, aparate fitness, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor la Dunare, sezlong-uri la miniplaja, loc de joaca pentru copii in spatiu verde, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton.
In restaurantul cu bar exista un semineu si pianina, terasa avand vedere spre Dunare. Aici puteti servi si produse ale bucatariei traditionale regionale.

Alte informatii
 Pentru activitatile in aer liber Hotel WELS ofera contra cost excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, servicii spalatorie/calcatorie, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, biciclete, plimbari cu caruta, plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii.

Galerie foto

Contact

Pentru detalii sau oferta personalizata vă rugăm să ne sunaţi la numărul 0747.339.774 sau să completaţi formularul de mai jos.

Oferta:
Numele:
Localitatea:
E-mail:
Telefon:
Detalii: