ALANYA - HOTEL GRANADA LUXURY RESORT - SPA 5* detalii

de la 47 €

Descriere

Descriere Granada Luxury Resort-Spa s-a deschis in mai 2010, cu o suprafata totala de 24.000 mp, hotelul dispune de 450 camere, repartizate astfel:
 camere standard (suprafata 26-36 mp, capacitate maxima 2+2 pers.);
camere conectate (suprafata 63-73 mp, capacitate maxima 4+2 pers.);
camere jacuzzi standard (suprafata 32 mp, capacitate maxima 2 pers.);
camere jacuzzi deluxe (suprafata 70 mp, capacitate maxima 3+1 pers.);
camere duplex (suprafata 65-75 mp, capacitate maxima 4+1 pers.), cu 2 dormitoare;
deluxe suite (suprafata 90 mp, capacitate maxima 3+1 pers.);
corner suite (suprafata 72 mp, capacitate maxima 2+1 pers.);
 king suite (suprafata 500-600 mp, capacitate maxima 10+2 pers.);
princess suite (suprafata 1400 mp, capacitate maxima 6+1 pers.);
 vile Terrace (suprafata 65-95 mp, capacitate maxima 2+2 pers.);
 vile Botanik (suprafata 60-70 mp, capacitate maxima 4+1 pers.);
 lake house (suprafata 35-65 mp, capacitate maxima 2+1 pers.).

Localizare
Hotelul Granada Luxury Resort-Spa este situat pe malul marii, la 95 km de centrul orasului Antalya si la 90 km de aeroport. Hotelul se afla situat la 1 km de centrul Alarei.

Dotari camere Telefon, televizor, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, parchet, balcon (majoritatea camerelor).

Facilitati hotel
Granada Luxury Resort-Spa va pune la dispozitie un restaurant principal, 6 restaurante a la carte (turcesc, italienesc, chinezesc, pescaresc, rusesc, Tappanyaki), 8 baruri, piscina exterioara (1.236 mp), piscina pentru copii (185 mp), aquapark, piscina interioara (135 mp), sauna, baie turceasca, baie cu aburi, centru fitness, mini club, programe de animatie, discoteca, spectacole in timpul serii, muzica live, cinema, discoteca si cinema pentru copii, tenis de masa, darts. Servicii cu plata: rezervare in restaurantele a la carte, babysitter, room service, masaje, tratamente in centrul Spa&Wellness, servicii medicale, fotograf, coafor, nocturna pentru tenis, volei si fotbal, jocuri, telefon, fax, curatatorie si spalatorie, narghilea, sporturi acvatice, internet, magazine, inchirieri masini.

 Facilitati copii
Miniclub, aquapark, piscina, programe de animatie, cinema. Plaja Plaja de nisip si pietricele, cu platforma si dig (150-200 m).

Tip masa Ultra all inclusive

Alte informatii
animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; carduri acceptate: Mastercard, Visa, Eurocard; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica. Concept Honeymoon: cos cu fructe si sampanie la sosire; halate de baie, papuci si trandafir pe pat; mic dejun in camera, o data pe sejur; rezervare pentru unul dintre restaurantele a la carte (cu exceptia restaurantului Tappanyaki); reducere 10% pentru un masaj in centrul Spa; reducere 50% in pavilioane

Galerie foto

Contact

Pentru detalii sau oferta personalizata vă rugăm să ne sunaţi la numărul 0747.339.774 sau să completaţi formularul de mai jos.

Oferta:
Numele:
Localitatea:
E-mail:
Telefon:
Detalii: